Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται...


Έτσι και τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στηρίζει το ισραηλινό κράτος που δολοφονεί με τον πλέον στυγνό τρόπο τον λαό της Παλαιστίνης που αντιστέκεται στην ΚΑΤΟΧΗ.
Και το κάνει αυτό στρατιωτικά αλλά και πολιτικά αφομοιώνοντας, αναπαράγοντας όλη την προπαγάνδα του Ισραηλινού κράτους που χρεώνει την ευθύνη των εγκλημάτων του, στα θύματα του, που έχουν το θράσος και αντιστέκονται.
Όπως δηλαδή έκαναν όλοι οι Κατακτητές που χαρακτήριζαν την Αντίσταση των κατεχόμενων λαών Τρομοκρατία...

Διαβάζουμε την ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών:
Καταγράφουμε με αποτροπιασμό και ιδιαίτερη ανησυχία την τραγική απώλεια δεκάδων ανθρωπίνων ζωών, παιδιών συμπεριλαμβανομένων, καθώς και τον τραυματισμό εκατοντάδων διαδηλωτών από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας. 
Οι περιστάσεις επιβάλλουν την επίδειξη αυτοσυγκράτησης, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση και να μην υπάρξουν νέα θύματα. Το Ισραήλ οφείλει να σεβαστεί το δικαίωμα ειρηνικής διαμαρτυρίας και να αποφεύγει τη χρήση δυσανάλογης βίας. Από πλευράς τους, η Χαμάς και όσοι οργανώνουν τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Λωρίδα της Γάζας, οφείλουν να διασφαλίζουν τον ειρηνικό χαρακτήρα των διαδηλώσεων αυτών. 

Όμως το ελληνικό κράτος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς που εκπροσωπούν τα συμφέροντα του Λάτση, του Βαρδινογιάννη και της Energean oil-gas...,εξίσου κυνικά δηλώνουν γιατί στηρίζουν το κράτος του Ισραήλ. Για τα Πετρέλαια, για το Φυσικό Αέριο...Γιατί, για μια ακόμη φορά τα κέρδη τους βάφονται στο αίμα των λαών!

Την ώρα λοιπόν που το Ισραηλινό κράτος ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ 58 Παλαιστίνιους γινόταν Σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για τον αγωγό East ​Med. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέταση σχεδίου διακυβερνητικής συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού. 
Διαβάζουμε:
Με συμμετοχή εκπροσώπων της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Κύπρου, του Ισραήλ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (σε ρόλο παρατηρητή) πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επίσημη συνάντηση της ομάδας εργασίας για την κατασκευή του αγωγού East Med, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΝ. 
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέταση σχεδίου διακυβερνητικής συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ενθαρρυντικό, καθώς συζητήθηκαν διεξοδικά όλες οι πτυχές του θέματος, σε κλίμα συναίνεσης, αναφέρει η ανακοίνωση. 
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία και να υπογραφεί η διακυβερνητική συμφωνία το συντομότερο, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση της ομάδας εργασίας, στις 4-5 Ιουλίου.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΟΖ-ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ελληνικής Ολιγαρχίας-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Το ελληνικό κράτος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (με τη συναίνεση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ κλπ)) ενισχύουν συστηματικά τις πολιτικές, οικονομικές, στρατιωτικές και πολιτιστικές σχέσεις με το Ισραήλ ενώ προσδένονται όλο και περισσότερο στο άρμα του ΝΑΤΟ. 
Η συνεργασία με το Ισραήλ για τις ΑΟΖ και την αξιοποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων, η πρόσφατη τριήμερη επίσκεψη του Έλληνα Α/ΓΕΣ στο Ισραήλ με ζητημένο τη διεύρυνση της συνεργασίας των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών, ο αιματοβαμμένος ρόλος της βάσης της Σούδας και ο πολλαπλασιασμός των ΝΑΤΟικών βάσεων στην Ελλάδα, οι συχνές και αναβαθμισμένες στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ αποτελούν στοιχεία του επικίνδυνου άξονα ΗΠΑ-Ελλάδας-Ισραήλ, με τη συμμετοχή της Κύπρου και της Αιγύπτου του στρατηγού Σίσι.
Ο άξονας αυτός καθιστά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και το ελληνικό κράτος συνένοχους των Ισραηλινών και ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων κατά των Παλαιστινίων και των άλλων λαών της Μέσης Ανατολής.

Ο λαός και η νεολαία της χώρας μας θα πρέπει να σταθούν με αμέριστη αλληλεγγύη στο πλευρό της ηρωικής παλαιστινιακής αντίστασης.
Το εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα απαιτεί τον τερματισμό όλων των σχέσεων της χώρας μας με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ!
  • Όχι στον αιματοβαμμένο άξονα με ΗΠΑ – Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ - Αιγύπτου.
  • Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, έξω οι βάσεις από την Ελλάδα
  • Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση!
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
ΠANTOY KAI ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ
Όλοι στην πορεία στην αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία την Τρίτη 15 Μάη. Συγκέντρωση στο Μέγαρο Μουσικής, στις 6 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου